PMP Suceava salută ”disponibilitatea” Elenei Udrea de a intra în cursa pentru Preşedinţie

Organizaţia judeţeană Suceava a PMP ”salută disponibilitatea” preşedintelui formaţiunii, Elena Udrea, de a intra în cursa pentru Preşedinţie, a declarat corespondentului MEDIAFAX liderul filialei, Cornel Popovici.

120 afișări
Imaginea articolului PMP Suceava salută ”disponibilitatea” Elenei Udrea de a intra în cursa pentru Preşedinţie

Elena Udrea (Imagine: Stefan Sandu/Mediafax Foto)

Popovici a spus că opţiunea personală a lui Cristian Diaconescu a fost să renunţe la susţinerea PMP şi să candideze independent, caz în care PMP va trebui să găsească un alt candidat.

"Colegiul Naţional al PMP va reuşi să găsească un candidat. Am reţinut şi disponibilitatea preşedintelui PMP de a intra în cursă", a afirmat liderul PMP Suceava.

Cornel Popovici a mai spus că organizaţia PMP Suceava ”salută disponibilitatea” liderului PMP, Elena Udrea, de a intra în cursa pentru Preşedinţia României şi de a-l învinge pe candidatul PSD, premierul Victor Ponta.

Cristian Diaconescu şi-a anunţat, luni, candidatura ca independent la alegerile prezidenţiale, precizând că, în această postură, nu va mai fi membru PMP, dar că va rămâne preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară.

Imediat după acest anunţ, Elena Udrea a făcut o declaraţie la sediul PMP în care a spus că regretă decizia lui Diaconescu, mai ales înaintea şedinţei de marţi a Colegiului Director, care va decide candidatul partidului, şi că este pregătită să îşi asume candidatura.

"Sunt pregătită să-mi asum candidatura la Preşedinţie", a anunţat în acest context Udrea, susţinând că ea este candidatul care îl poate învinge pe Victor Ponta în competiţia pentru Cotroceni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici