PNL a decis oficial să intre la guvernare cu PSD: 48 de voturi „pentru” şi 22 de voturi „împotrivă”

PNL a decis, luni seara, să intre la guvernare cu PSD, potrivit Aleph News.

6366 afișări
Imaginea articolului PNL a decis oficial să intre la guvernare cu PSD: 48 de voturi „pentru” şi 22 de voturi „împotrivă”

48 de voturi „pentru” şi 22 de voturi „împotrivă”. PNL a decis oficial să intre la guvernare cu PSD

 Au fost 48 de voturi „pentru” şi 22 de voturi „împotrivă”.

Guvernul ar trebui să fie votat până pe 1 decembrie.

Au fost 22 de colegi care au votat împotrivă. E greu de spus câte voturi au fost <pentru>. S-a supus la vot propunerea lui Florin Cîţu. Este o gravă trădare a alegătorilor care au votat cu PNL”, a spus, luni seara, Ludovic Orban.

Biroul Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal s-a reunit, luni seara, la Vila Lac, pentru a discuta despre posibilitatea deschiderii negocierilor pentru formarea unui guvern alături de PSD.

Marcel Ciolacu a anunţat luni seara ce nume ar putea propune PSD în viitorul guvern realizat într-o alianţă cu PNL şi UDMR. Şeful PSD a spus că decizia privind începerea negocierilor cu PNL a fost luată fără discuţii aprinse în interiorul partidului.

„Noi am luat decizia de a avea negocieri cu PNL, UDMR şi minorităţi, asta nu înseamnă că în mod automat PSD intră la guvernare… Îs mândru de stabilitatea PSD, de modul cum au decurs discuţiile în interiorul partidului… Este pentru prima dată când nu am fost sunat de preşedintele unei organizaţii pentru o funcţie”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ciolacu a mai spus că PNL şi PSD trebuie să-şi împartă ministerele Justiţiei şi Finanţelor deoarece sunt ministere avizatoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici