PNL a solicitat aprobare pentru a organiza joi un miting în Bucureşti

PNL a depus la Primăria Capitalei o solicitare pentru a organiza joi un miting de protest, în acest moment aşteptându-se aprobarea acesteia, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

343 afișări
Imaginea articolului PNL a solicitat aprobare pentru a organiza joi un miting în Bucureşti

PNL a solicitat aprobare pentru a organiza joi un miting în Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aceleaşi surse au precizat că la mitingul respectiv vor participa şi liberali din teritoriu, nu doar cei din Bucureşti.

În cursul după-amiezii de marţi este aşteptat să sosească la Bucureşti preşedintele PSD, Victor Ponta, cu care liderii PNL vor discuta detaliile participării în comun a partidelor membre USL la protest, au mai precizat sursele citate.

În cursul zilei de miercuri conducerea USL se va reuni într-o şedinţă "operativă" privind organizarea mitingului de joi.

Contactată de MEDIAFAX, Primăria Capitalei a confirmat că a primit din partea PNL o solicitare pentru organizarea unui miting joi, în Bucureşti.

Conducerea PC a luat, marţi, decizia de a se alătura PNL, în calitate de membru al ACD, la mitingul de protest care se va desfăşura în zilele următoare, a anunţat preşedintele PC Daniel Constantin, care a precizat că decizia a fost luată la "presiunea" membrilor partidului.

Constantin a spus, la o conferinţă de presă, că acţiunea pleacă de la presiunea organizaţiilor locale de a veni la Bucureşti pentru a se alătura PNL într-o "acţiune decuplată de ceea ce se întâmplă în Piaţa Universităţii".

Conducerea PNL l-a mandatat, luni, pe preşedintele liberal Crin Antonescu să discute în USL organizarea unui "amplu miting" şi a unui marş de protest în Bucureşti, în zilele următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici