PNL atacă în instanţă HG privind pensiile celor care au muncit în grupele I-II

PNL va ataca în instanţă Hotărârea de Guvern nr. 291/2017 care nu permite majorarea pensiilor celor care au muncit în grupa I şi II de muncă şi care s-au pensionat până la data de 1 ianuarie 2011, a declarat, luni, preşedintele PNL Ludovic Orban.

1407 afișări
Imaginea articolului PNL atacă în instanţă HG privind pensiile celor care au muncit în grupele I-II

PNL atacă în instanţă HG privind pensiile celor care au muncit în grupele I-II

„Biroul Executiv al PNL a hotărât atacarea în instanţa de contencios administrativ a Hotărârii de Guvern nr. 291/2017, care instituie o gravă discriminare pentru cei care au muncit o viaţă, în condiţii grele, în grupa I şi grupa II de muncă, nepermiţând majorarea pensiilor pensionarilor din grupa I şi II de muncă care s-au pensionat până la data de 1 ianuarie 2011”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, la finalul BEx PNL.

Ludovic Orban a afirmat că liberalii vor pregăti, până miercuri, plângerea prealabilă şi acţiunea în contencios.

„Am solicitat fiecărei filiale judeţene să pună la dispoziţia pensionarilor din fiecare judeţ un avocat din partea partidului care să ofere consultanţă juridică şi să ajute la întocmirea documentelor: plângerea prealabilă şi acţiunea în contencios pentru toţi pensionarii care vor da în judecată Guvernul pentru grava discriminare care este introdusă”, a spus Orban.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici