PNL continuă moda selfie-urilor. Turcan alături de doi premieri, unul desemnat, altul interimar | FOTO

Vicepremierul Raluca Turcan a postat, miercuri seara, pe Facebook, un selfie în care apare alături de premierul desemnat şi de cel interimar. PNL continuă astfel moda selfiurilor, începută în noiembrie 2019, când membrii guvernului Orban s-au fotografiat înainte de depunerea jurământului.

1014 afișări
Imaginea articolului PNL continuă moda selfie-urilor. Turcan alături de doi premieri, unul desemnat, altul interimar | FOTO

PNL continuă moda selfie-urilor. Turcan alături de doi premieri, unul desemnat, altul interimar | FOTO

„Împreună cu Premierul în exerciţiu şi Premierul desemnat!”, şi-a intitulat Raluca Turcan postarea făcută miercuri seara, la puţin timp după desemnarea lui Florin Cîţu ca premier. Aceasta este însoţită de o fotografie în care Raluca Turcan apare alături de premierul desemnat Florin Cîţu şi de cel interimar Ludovic Orban.

„Florin Cîţu poate depesediza România şi va reuşi să deblocheze proiecte economice importate pentru români! PNL susţine propunerea Preşedintelui şi va purta negocieri cu parlamentarii din opoziţie pentru a face o majoritate. Vom prezenta în foarte scurt timp Parlamentului lista Guvernului şi programul de guvernare. Guvernul liberal merge mai departe”, a scris Turcan.

Acesta susţine că PNL va continua să facă proiecte bune pentru români şi va susţine în Parlament un program de guvernare îndrăzneţ.

Tot cu un selfie şi-a început mandatul şi guvernul condus de Ludovic Orban. Florin Cîţu a postat, în noiembrie 2019 pe Facebook, cu puţin timp înainte de a avea loc ceremonia de depunere a jurământului la Palatul Cotroceni, un selfie în care apar mai mulţi membri ai Cabinetului, inclusiv premierul Ludovic Orban.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici