PNL depune un proiect de lege de abrogare a OUG privind Codurile

PNL a anunţat joi că depune un proiect de lege de abrogare a ordonanţei de urgenţă privind modificarea Codurilor penale.

1184 afișări
Imaginea articolului PNL depune un proiect de lege de abrogare a OUG privind Codurile

PNL depune un proiect de lege de abrogare a OUG privind Codurile (Imagine: Alexandru Dobre / Mediafx Arhiva Foto)

''Partidul Naţional Liberal este determinat să utilizeze toate procedurile instituţionale de care dispune pentru blocarea demersului guvernamental de modificare a codurilor penale. PNL depune astăzi la Camera Deputaţilor un proiect de lege de abrogare a ordonanţelor de modificare a Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală. Mai mult, PNL a solicitat procedura de urgenţă pentru adoptarea acestui proiect de lege'', a transmis PNL prin intermediul unui comunicat de presă.

Primul ministru Sorin Grindeanu a declarat joi că nu va renunţa la OUG privind modificarea Codurilor, afirmând că a luat o ''decizie justificată'' în urmă cu două zile şi ''merge mai departe''. ''Am luat o hotărâre acum 2 zile, justificată, şi mergem mai departe. (…) Nu renunţăm la ordonanţă'', a spus Grindeanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici