PNL, protest pe holul Parlamentului. Ludovic Orban: Nu votăm. Este răfuiala PSD/ La discursul deputatului PNL Raluca Turcan din plen, parlamentarii PSD s-au retras din sală

Parlamentarii PNL au protestat miercuri, la intrarea în sala de plen, afişând mesaje precum "Ruşine PSD" şi "Grindeanu=Dragnea", liderul liberalilor Ludovic Orban susţinând că a discutat personal cu aleşii PNL şi are încredere că aceştia vor respecta decizia partidului de a nu vota. Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, că tot ceea ce a reuşi preşedintele Klaus Iohannis în vizitele externe este distrus de „piromanii de la PSD”, afirmând că PNL nu va lua parte la reevaluarea lui Ponta, alibirea lui Grindeanu, mai mulţi aleşi PSD părăsind sala.

785 afișări
Imaginea articolului PNL, protest pe holul Parlamentului. Ludovic Orban: Nu votăm. Este răfuiala PSD/ La discursul deputatului PNL Raluca Turcan din plen, parlamentarii PSD s-au retras din sală

PNL, protest în faţa sălii de plen. Orban: Nu votăm. Este răfuiala PSD

"În nici şase luni de zile actualul partid de guvernământ şi-a pierdut orice legitmitate de a conduce România. În loc să se ocupe de onorarea prmisiunilor electorale s-a ocupat de rezolvarea răfuielilor de clan şi a problemelor personale. (…) în faţa acestei situaţii PNL le transmite un mesaj celor care şi-au bătut joc de cetăţenii României: să plece acasă", a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat că a vorbit personal cu parlamentarii PNL şi are încredere că aceştia nu vor vota.

"PNL este un partid de caracter, cu oameni de onoare (…) Stăm în sală şi nu votăm. Este răfuiala PSD. Am încredere în toţi parlamentarii PNL. Am vorbit personal cu toţi colegii parlamentari (nu vor vota-n.r.) Personal îmi doresc ca PSD-ul lui Dragnea să îş trimită acasă pe PSD-ul lui Ponta şi Grindeanu şi noi să trimitem PSD-ul lui Dragnea acasă", a spus Orban.

„Domnilor Dragnea, Tăriceanu, Ponta şi Grindeanu, din cauza dumneavoastră, România nu poate capitaliza un context favorabil. Ce a reuşit preşedintele Iohannis în plan extern prin ultimele vizite, distrugeţi dumnevoastră, piromanii de la PSD”, a declarat liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan.

Raluca Turcan a susţinut că „rar” a fost mai clară disponibilitatea unor lideri politici de a negocia lucruri de nenegociat.

„Nu poporul a cerut demiterea Guvernului Grindeanu, ci Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, pentru a pune o garnitură de oameni mai sevil, afirmând că PNL nu va lua parte la reevaluarea lui Ponta sau albirea lui Grindeanu”, a spus Turcan.

Deputatul PNL a susţinut că Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, PSD şi ALDE, au împins România în trei crize majore în majore luni de zile: propunerea ca prim-ministru a unui interpus scos din pălărie; Ordonanţa 13, care a scos în stradă 600.000 de români; subminarea propriului guvern în aceste zile, susţinând că PSD nu este capabil de o guvernare europeană.

„Nu putem fi părtaşi la reevaluarea lui Victor Ponta, la albirea autorului practic al Ordonanţei 13 şi nici la obsesia de control absolut a lui Dragnea. Aşadar, nu vom vota această moţiune. Tot ce aţi făcut în aceste 6 luni reprezintă o bătaie de joc la adresa românilor”, a mai spus Turcan.

Mai mulţi parlamentari PSD au părăsit sala de plen în timpul discursului susţinut de Raluca Turcan.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici