PNL: USR-PLUS ar putea fi un posibil partener în bătălia cu actuala coaliţie de guvernare

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că USR-PLUS, că ar putea fi un posibil partener pentru PNL, atât timp cât se implică în lupta împotriva actualei coaliţii de guvernare. Liderul PNL a afirmat că preferă ca USR-PLUS să îl susţină pe Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale.

591 afișări
Imaginea articolului PNL: USR-PLUS ar putea fi un posibil partener în bătălia cu actuala coaliţie de guvernare

PNL: USR-PLUS ar putea fi un posibil partener în bătălia cu actuala coaliţie de guvernare

„Adversarul PNL este actuala coaliţie de guvernare iar bătălia noastră este pentru a înceta cât mai repede posibil această guvernare toxică, nocivă pentru România. Orice posibil partener care se implică alături de noi în bătălia cu actuala coaliţie de guvernare şi poate avea contribuţii în atingerea obiectivului de a pune punct acestei guvernări e un posibil partener cu care nu ne batem, pentru că adversarul este PSD-ALDE”, a declarat Ludovic Orban la Digi24.

Liderul PNL a adăugat că ar fi de preferat ca USR-PLUS să îl susţină la alegerile prezidenţiale pe Klaus Iohannis.

„Sigur că am prefera în privinţa alegerilor prezidenţiale de anul acesta să meargă pe mâna preşedintelui Iohannis, pentru că este clar pentru orice om care ştie să citească sondaje şi care cunoaşte viaţa politică din România că preşedintele Iohannis are clar, de departe, cea mai mare şansă de a câştiga alegerile prezidenţiale. Apariţia unui alt candidat, să spun, pe dreapta nu va face altceva decât să amâne pentru un eventual tur doi şi într-un fel să creeze probleme suplimentare. Preşedintele Iohannis astăzi este clar liderul român cu cea mai mare credibilitate şi în România, dar mai ales la nivel european şi pe plan internaţional”, a completat Orban.

El a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis a câştigat mereu în lupta cu PSD.

„Preşedintele Iohannis este cel care întotdeauna a fost ultima redută în bătălia cu PSD-ul şi care a reuşit, sigur, în parteneriat şi cu noi şi cu opoziţia, să blocheze foarte multe iniţiative nocive pentru economia şi societatea românească. Deci, cred că susţinerea preşedintelui Iohannis este normală, firească şi ea ar trebui făcută şi de alţi actori politici din opoziţie”, a mai susţinut Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici