PNL va depune, săptămâna viitoare, moţiunea pe Muncă, iar în două săptămâni o moţiune pe Sănătate

Liberalii au anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că moţiunea simplă pe Muncă va fi depusă la Cameră săptămâna viitoare, urmând, ca în aproximativ două săptămâni, să fie iniţiată şi o moţiune simplă în domeniul Sănătăţii.

23 afișări
Imaginea articolului PNL va depune, săptămâna viitoare, moţiunea pe Muncă, iar în două săptămâni o moţiune pe Sănătate

PNL va depune, săptămâna viitoare, moţiunea pe Muncă, iar în două săptămâni o moţiune pe Sănătate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat când va fi depusă moţiunea simplă anunţată de liderii PNL, liderul deputaţilor liberali, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că această moţiune va fi depusă, potrivit decizie grupului parlamentar, probabil în cursul săptămânii viitoare.

"Am stabilit acest lucru, probabil că în cursul săptămnânii viitoare vom depune moţiunea pe Muncă", a spus Tăriceanu.

La întrebarea privind alte moţiuni simple care se impun în acest moment, viceliderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu, a declarat că în aproximativ două săptămâni liberalii intenţionează să mai depună, tot la Cameră, o moţiune simplă pe Sănătate.

"Peste circa două săptămâni va urma o moţiune pe Sănătate. Cel puţin aceste două aspecte le avem în vedere pentru perioada sfârşitului lunii septembrie", a spus Nicolăescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici