Politicienii îşi mută campania în online? Ce zice Iohannis

  • Pentru unii restricţii, pentru alţii campanie.
  • Iohannis anunţă alegeri la termen
  • Cu pandemie sau fără, în decembrie votăm
152 afișări
Imaginea articolului Politicienii îşi mută campania în online? Ce zice Iohannis

Politicienii îşi mută campania în online?

2020 a fost cel mai ciudat an! Eşti de acord? În pandemie, când toată planeta s-a oprit, noi am fost chemaţi la vot. Nu o dată, ci de două ori!  

Klaus Iohannis, preşedintele României, a precizat :Noi suntem acum în situaţia să organizăm alegeri parlamentare la termen, fiindcă este singura soluţie prin care românilor li se permite o continuare a măsurilor democratice aşteptate. Există, totuşi, şi o recomandare pentru politicieni – campanie electorală online”.

 Klaus Iohannis, preşedintele României:” Campania electorală se poate desfăşura online.  Adunările sunt oricum interzise, nici nu sunt necesare şi politicienii activi îşi pot face cunoscută oferta folosind multitudinea de variante media şi online”

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici