Politicienii (re)aprind Flacăra violet pentru alegeri? De la Gabriela Firea, la Marcel Vela, recent în ţinute de culoarea superstiţioasă GALERIE FOTO

  • În campania electorală se poartă mov.
  • Designer: ”Culoarea mov nu denotă respect în politică”
  • Tu votezi un candidat în mov?
1102 afișări
Imaginea articolului Politicienii (re)aprind Flacăra violet pentru alegeri?  De la Gabriela Firea, la Marcel Vela, recent în ţinute de culoarea superstiţioasă GALERIE FOTO

Politicienii (re)aprind Flacăra violet pentru alegeri? De la Gabriela Firea, la Marcel Vela, recent în ţinute în culoarea superstiţioasă

Să vorbim despre violet! Flacăra violet. Dacă e campanie, politicienii apelează la tot felul de trucuri; chiar şi vestimentare.

Când vine vorba de culori, ochii şi inima se conectează. Legătura dintre culoare şi emoţie este foarte puternică! Este exemplul special al nuanţei violet. Experţii spun că oamenii par fie să o iubească, fie să o urască.

„Culoarea mov nu implică, nu denotă respect. Dacă vrei respect, nu porţi mov”, spune Dragoş Săndulache, designer vestimentar.

Politicienii, clar, o iubesc! Mai ales în campania electorală.

„Politicienii care o poartă, poartă culoarea pentru că ea, în istorie a semnificat abundenţa, echilibrul”, a descifrat Dragoş Săndulache simbolismul ei 

Designerii vestimentari nu o recomandă în politică. Cel puţin, nu pentru bărbaţi.

„Am văzut mai devreme o fotografie cu domnul Vela, îmbrăcat într-un sacou care, pe lângă că era foarte mare pentru dânsul, cred că era cu două numere mai mare, era de culoare mov, apoi cravata era violet sau invers, că nu mai reţin exact. Ideea este că nu denota respect”, mai spune designerul. 

Specialiştii în Marketing spun că 90% din deciziile noastre sunt bazate pe culorile produselor pe care vrem să le cumpărăm. Tu votezi un candidat în mov?

Flacăra violetă (flacăra violet) este un concept provenit din ezoterism şi artele marţiale.

Flacăra violetă a devenit un concept intens mediatizat în România, începând cu anul 2010, în contextul în care politicienii români fac apel la diverse tehnici paranormale, care, cred ei, îi ajută la obţinerea de voturi, provoacă insuccese adversarilor, ajută la menţinerea stării de sănătate, şi de asemenea îi protejează de „atacuri” paranormale.

Preşedintele României, Traian Băsescu, şi-a angajat un parapshiholog - Aliodor Manolea - în preajma alegerilor din 2009, pentru a-l susţine utilizând tehnici ezoterice legate de flacăra violet. Acesta lucrase anterior pentru contracandidatul său, Mircea Geoană.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici