Video Politicienii români se mută pe TikTok

  • PSD şi-a făcut cont de TikTok în mai. A urmat, apoi, USR-ul
  • Partidele din ţară şi-au făcut cont de TikTok ca să atragă electorat tânăr
  • TikTok a ajuns în top 5 platforme social media în România
592 afișări

Nimic nu le scapă politicienilor noştri. Unde-i electorat tânăr, acolo se duc şi ei.

Cum TikTok-ul - una dintre cele mai iubite aplicaţii printre tineri - a început să crească mult la noi pe timp de pandemie, şi partidele au început să crească pe TikTok ca ciupercile după ploaie. Şi cum nimic nu-i întâmplător în viaţă, nici postările de pe TikToK nu sunt la întâmplare într-un an cu alegeri.

„Un studiu publicat de Ziarul Financiar arată că 44% dintre tinerii din România au petrecut peste opt ore pe zi în online de când a venit pandemia peste noi. Şase din 10 tineri au ales să stea pe Instagram şi 1 tânăr din 4 a folosit TikTok. Aplicaţie care, da, a început să crească şi la noi în perioada asta, a intrat în top 5, aşa că au ţintit-o şi partidele.

Primul partid prezent pe Tik Tok – PSD, în luna mai, iar majoritatea postărilor sunt atacuri politice îndreptate către preşedinte sau Guvernul Orban. Peste 38 de mii de like-uri au adunat în total postările lor. La polul opus e PNL, cu o singură postare. Lipsa activităţii provoacă goluri şi la secţiunea de like-uri. Doar 9 au reuşit să adune. Trecem la USR. Activitatea contului a început de puţin timp, luna trecută, dar au reuşit deja cu 7 postări să adune peste 15.000 de like-uri. Ultima postare, în care apare Dan Barna, a adunat peste 100 de mii de vizualizări.

Trebuie să vă mai spun că şi Armata Română e pe TikTok! Are peste 133.000 de urmăritori şi postări cu scafandri de luptă, câini şi veveriţe”, transmite Angela Carp, corespondent MEDIAFAX.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici