Ponta a citat, la PLR, o formulare atribuită lui Lenin, Troţki şi Stalin despre deviaţionişti

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a citat, vineri, în debutul Congresului PLR, unde a participat ca invitat, o formulare atribuită lui Lenin, Troţki şi Stalin, care ar fi susţinut că deviaţioniştii sunt cei care rămân pe linia partidului după ce partidul şi-a schimbat linia.

513 afișări
Imaginea articolului Ponta a citat, la PLR, o formulare atribuită lui Lenin, Troţki şi Stalin despre deviaţionişti

Ponta a citat, la PLR, o formulare atribuită lui Lenin, Troţki şi Stalin despre deviaţionişti (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Mi-am adus aminte o fomulare celebră din urmă cu aproape o sută de ani a unor bolşevici. Nu era vorba de Orban, Atanasiu şi Petrache, ci de Lenin, Troţki şi Stalin care spuneau că deviaţioniştii sunt cei care rămân pe linia partidului după ce partidul şi-a schimbat linia”, a spus Ponta.

”Să înţeleg că sunteţi deviaţionişti pentru că aţi rămas la linia liberalilor după ce partidul şi-a schimbat linia şi a devenit popular sau pentru că aţi rămas credincioşi unui proiect de 7,4 milioane de ori mai important decât Crin Antonescu, decât mine sau Daniel Constantin, unui proiect în care românii au crezut în 2012 şi pe care vor să-l vadă finalizat în acest an şi până în 2016”, a adăugat Ponta.

La Congresul PLR au participat, alături de Ponta, şi vicepremierii Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, şi Daniel Constantin, preşedintele PC. Cei doi au ţinut, la rândul lor, discursuri.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici