Ponta a discutat cu Obama timp de 15 minute, la stadionul din Johannesburg - VIDEO

Premierul Victor Ponta, aflat la Johannesburg, a avut o întâlnire cu preşedintele american Barack Obama, cu care a discutat timp de 15 minute, în tribuna stadionului în care a fost organizată ceremonia în memoria fostului preşedinte sud-african Nelson Mandela.

3028 afișări
Imaginea articolului Ponta a discutat cu Obama timp de 15 minute, la stadionul din Johannesburg - VIDEO

Ponta a discutat cu Obama timp de 15 minute, la stadionul din Johannesburg (Imagine: Facebook)

Surse din delegaţia premierului afirmă că discuţia a avut loc într-o lojă a stadionului, după ce preşedintele american şi-a susţinut discursul în memoria lui Nelson Mandela, premierul Ponta fiind prezentat lui Obama de către fostul prim-ministru britanic Tony Blair.

În timp ce preşedintele Obama îşi susţinea discursul, Ponta s-a apropiat de Tony Blair, cu care are o relaţie apropiată, iar la finalul discursului amândoi s-au îndreptat spre preşedintele SUA, Ponta fiind prezentat acestuia de către Tony Blair.

Premierul Victor Ponta a confirmat întâlnirea cu Obama, adăugând că nu a discutat "nimic oficial" cu acesta.

Tot în tribuna stadionului din Johannesburg, premierul Ponta a avut scurte discuţii cu preşedintele francez, François Hollande, şi cu premierul britanic, David Cameron, iar fostul preşedinte al României Emil Constantinescu, care a mers cu Ponta în Africa de Sud, s-a îmbrăţişat cu fostul preşedinte american Bill Clinton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici