Ponta a felicitat-o pe fiica lui Oprea, nu le-a făcut reproşuri celor din PSD care au mers la nuntă

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, pentru MEDIAFAX, că a felicitat-o pe fiica lui Gabriel Oprea, care s-a căsătorit sâmbătă, şi a precizat că nu are de făcut reproşuri colegilor din PSD care au fost la nuntă.

1216 afișări
Imaginea articolului Ponta a felicitat-o pe fiica lui Oprea, nu le-a făcut reproşuri celor din PSD care au mers la nuntă

Preşedintele PSD, Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ponta a afirmat că nu le-a făcut niciun reproş lui Marian Oprişan şi Eugen Bejinariu, care au participat, sâmbătă seară, la nunta fiicei preşedintelui executiv al UNPR, Gabriel Oprea.

"Chiar şi eu i-am trimis Anei un coş cu flori şi am felicitat-o, urându-i sincer «Casă de piatră». O cunosc de zece ani şi nu încurc lucrurile, politica e politică, nunta e altceva. Şi nici nu le-am reproşat nimic colegilor din PSD care au fost la nuntă, pentru că nu mi se pare că au făcut ceva anormal", a spus preşedintele PSD.

Preşedintele Traian Băsescu şi marea majoritate a membrilor Guvernului au participat, sâmbătă, la nunta organizată de ministrul Apărării, Gabriel Oprea, pentru fata sa, relatează "Gândul", menţionând că au fost prezenţi şi Marian Oprişan, Eugen Bejinariu şi Vasile Dâncu.

La evenimentul de la Palatul Snagov, aflat în administrarea RA-APPS, au fost prezente, conform surselor "Gândul", aproximativ 500 de persoane.

La cea mai importantă masă au stat preşedintele Traian Băsescu, premierul Emil Boc şi soţiile acestora. Dintre membrii Guvernului au lipsit doar vicepremierul Marko Bela, ministrul Culturii, Kelemen Hunor, ministru Mediului, Laszlo Borbely şi ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici