Ponta: A fost o bucăţică de istorie şi cine nu a fost prezent la Parlament are de ce să ne invidieze

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marţi pentru MEDIAFAX că îl felicită pe ministrul Cătălin Predoiu pentru că a fost prezent la şedinţa solemnă consacrată Regelui Mihai şi a apreciat că toţi cei care au ratat acest moment istoric "pot să-i invidieze" pe cei care au fost prezenţi.

380 afișări
Imaginea articolului Ponta: A fost o bucăţică de istorie şi cine nu a fost prezent la Parlament are de ce să ne invidieze

Victor Ponta (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Îl felicit pe domnul Predoiu că a fost. Nu se întâmplă des în viaţă să ai ocazia să participi la un moment istoric şi toţi cei care l-au ratat pot să-l invidieze", a spus Victor Ponta.

El a apreciat momentul din Parlamentat drept "o bucăţică de istorie".

"A fost o bucăţică de istorie şi cine nu a fost prezent astăzi are de ce să ne invidieze", a adugat Victor Ponta.

Regele Mihai a susţinut, marţi, un discurs în Parlament, într-o şedinţă solemnă dedicată împlinirii vârstei de 90 de ani.

Regele Mihai a fost însoţit la Parlament de principesa Margareta şi de principele Radu.

Fostul suveran a primit, după discursul său, Colanul Camerei Deputaţilor, şi a participat la dezvelirea bustului de bronz al Regelui Carol I, oferit cadou Parlamentului de către Casa Regală.

La şedinţa Camerelor reunite au asistat foştii preşedinţi Ion Iliescu şi Emil Constanescu, fostul premier Petre Roman, preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

De la şedinţă au absentat preşedintele Camerei Deputaţilor, care participă la o vizită la Tbilisi (Georgia), premierul Emil Boc, dar şi preşedintele Traian Băsescu.

Şedinţa a început cu intonarea imnului naţional, fiind prezidată de preşedintele Senatului, Mircea Geoană.

Regele Mihai a fost îndelung aplaudat de cei prezenţi, atât la începutul evenimentului, cât şi la final.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici