Ponta:Alegerile au fost foarte bine organizate; s-a înregistrat un număr extrem de redus de plângeri

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seară, la Târgu Jiu, că alegerile au fost foarte bine organizate, fiind înregistrat un număr "extrem de redus" de plângeri şi contestaţii, motiv pentru care a mulţumit tuturor instituţiilor statului implicate în procesul electoral.

131 afișări
Imaginea articolului Ponta:Alegerile au fost foarte bine organizate; s-a înregistrat un număr extrem de redus de plângeri

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto Arhiva)

"Din toate raportele primite ca şef al Guvernului am ajuns la concluzia că aceste alegeri au fost organizate foarte bine şi mulţumesc tuturor instituţiilor statului care au dat o probă de eficienţă. S-a înregistrat un număr extrem de redus de plângeri şi de contestaţii", a declarat Victor Ponta.

Primul-ministru a cerut autorităţilor "să vegheze" asupra întregului proces electoral până la finalizarea numărării voturilor şi constatarea de către birourile electorale judeţene a rezultatului alegerilor.

"Este nevoie să încheiem rapid, fără niciun fel de umbră, procedura de numărare a voturilor", a conchis Victor Ponta. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici