Ponta: Am aflat de la SPP că Băsescu folosea deja piscina de la Vila Dante şi a ales chiar parchetul. Nu va primi vilă dacă va fi demis

Premierul Victor Ponta susţine că a aflat de la Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) că preşedintele Traian Băsescu folosea deja piscina vilei Dante în perioada în care imobilul era în proces de reamenajare şi că preşedintele şi-a ales personal chiar şi parchetul.

1495 afișări
Imaginea articolului Ponta: Am aflat de la SPP că Băsescu folosea deja piscina de la Vila Dante şi a ales chiar parchetul. Nu va primi vilă dacă va fi demis

Ponta: Am aflat de la SPP că Băsescu folosea deja piscina de la Vila Dante şi a ales chiar parchetul. Nu va primi vilă dacă va fi demis (Imagine: Alex Moise/Mediafax)

"Am vorbit şi eu cu cei de la SPP şi mi-au spus că, din ordinul preşedintelui, nu intră nimeni acolo. SPP mi-a spus că, din cauza preşedintelui, nu pot să intru. Cui altcuiva aproba domnul Boc un milion de euro pentru repararea vilei ?. Cum poate Băsescu să mintă că nu ştie nimic dacă el personal şi-a ales toate lucrurile alea din vilă ?", a spus Ponta la RTV.

Premierul a arătat că a aflat de această situaţie după ce secretarul general al Guvernului nu a fost lăsat de SPP să pregătească vila pentru o întâlnire cu ambasadorii statelor UE acreditaţi la Bucureşti şi că accesul în vilă a fost posibil doar după ce Crin Antonescu, din postura de preşedinte interimar, a vorbit cu şeful SPP.

"Dacă este demis, nu va mai beneficia de vilă. Dacă îşi va termina mandatul în mod legal, va beneficia de această locuinţă, dar dacă va fi demis, nu va mai beneficia", a mai spus Ponta la RTV.

Miercuri, premierul Victor Ponta a luat mai mulţi jurnalişti acreditaţi la Palatul Victoria şi a mers cu ei la Vila Dante a RA-APPS, unde le-a spus că are date că acest imobil a fost pregătit, cu reparaţii din bani publici de peste un milion euro, ca viitoare locuinţă a lui Traian Băsescu la finele mandatului

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici