Ponta: Am luat un scor mai bun decât ne aşteptam, pentru fiecare partid din USL

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni, la finalul şedinţei USL, că formaţiunea a obţinut rezultate mai bune la alegerile locale decât se aşteptau liderii Uniunii, şi fiecare partid în parte a obţinut cele mai bune rezultate din istoria sa.

263 afișări
Imaginea articolului Ponta: Am luat un scor mai bun decât ne aşteptam, pentru fiecare partid din USL

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Niciunul dintre cele trei partide, PSD, PNL şi PC, nu a obţinut niciodată un scor mai bun decât l-am obţinut acum împreună. PSD a luat cele mai multe Consilii Judeţene şi primării din istoria sa, PNL cele mai multe din istoria sa, PC câştigă preşedinte de Consiliu Judeţean la Maramureş, primar reşedinţă de judeţ la Deva şi Sectorul 4, deci e prima dată când o alianţă aduce mai mult fiecăreia dintre partidele componente decât dacă ar fi mers separat", a susţinut Ponta.

Liderul social-democrat a afirmat că rezultatele democrat-liberalilor sunt justificate de "personajele odioase" din PDL şi trebuie să fie o învăţătură pentru USL. "E un semn că dacă vom face ca ei vom păţi ca ei şi obligatoriu trebuie să învăţăm această lecţie", a afirmat Ponta.

El a precizat că scorul Uniunii a fost chiar mai mare decât sperau liderii USL, fiind înregistrate "victorii istorice".

"Avem rezultate pe care nici măcar noi nu le speram, am scos PDL din Bucureşti, a zburat Flutur de la Suceava, în lacrimile doamnei Anastase am câştigat Ploieştiul, la Dâmboviţa populaţia judeţului de primeşte cu drag, şi inclusiv victorii istorice. Adiţă, sau cum îl chema pe Videanu, a pierdut Videle, oraşul său drag, iar pentru domnul Iliescu am câştigat Olteniţa", a mai explicat Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici