Ponta, Antonescu şi Dragnea s-au ironizat reciproc în ziua finalizării listelor de candidaţi: "Mai e Crin în USL?", "La plagiat tot aşa e?” - ÎNREGISTRARE AUDIO

Finalizarea listelor de candidaţi USL a fost prilej de glume între liderii USL, Ponta întrebând dacă Antonescu, care întârziase, mai este în USL, la rândul său Liviu Dragnea având un schimb de replici despre plagiat cu liderul liberal, la depunerea candidaturilor la Teleorman.

2060 afișări
Imaginea articolului Ponta, Antonescu şi Dragnea s-au ironizat reciproc în ziua finalizării listelor de candidaţi: "Mai e Crin în USL?", "La plagiat tot aşa e?” - ÎNREGISTRARE AUDIO

Ponta, Antonescu şi Dragnea s-au ironizat reciproc în ziua finalizării listelor de candidaţi (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Luni, în debutul conferinţei de presă care a urmat şedinţei liderilor USL de la Bucureşti, Victor Ponta a întrebat zâmbind: "Mai e, măi, Crin în USL?". El a continat, adresându-se lui Crin Antonescu, care tocmai sosise: "Am crezul că ai fugit." În timp ce se aşeza, Antonescu a replicat: "Important e să terminăm împreună".

Câteva ore mai târziu, la Alexandria, în timp ce aşteptau să le fie înscrise dosarele de candidatură la BEJ Teleorman, secretarul general al PSD Liviu Dragnea şi Crin Antonescu au avut un dialog care s-a încheiat cu întrebarea primului: „La plagiat tot aşa e?”.

Dragnea şi Antonescu şi-au depus candidaturile împreună, luni, la ora 17.00, la BEJ Teleorman. Cei doi au fost întâmpinaţi de câteva zeci de susţinători şi li s-a oferit câte un buchet mare de flori.

ASCULTĂ AICI ÎNREGISTRAREA AUDIO

Ulterior, Dragnea şi Antonescu au mers la BEJ, însoţiţi de jurnalişti, unde au aşteptat circa cinci minute pentru însrierea dosarelor de candidatură.

În aceste cinci minute, cei doi au avut următorul dialog, fără a se feri de microfoanele jurnaliştilor:

"Crin Antonescu: Dar nici nu ploua, să ştii...
Liviu Dragnea: A venit cu belşug, are inimă bună... eu chiar am emoţii...voi aţi trecut prin asta. Eu nu am mai candidat la Parlament, e prima oară.
Crin Antonescu: N-ai mai candidat. Să ştii că este cea mai înaltă demnitate de fapt pe care ai atins-o.
Liviu Dragnea: Chiar cred. M-au sunat şi m-au încurajat.
Crin Antonescu: Ehe...Bine, aici e puţin ca în armată. Ştii, la primul mandat, în perioadă, la armată...
Liviu Dragnea: Şi acuma o să revezi lucruri cunoscute...2000-2004 ai fost activ aici.
Crin Antonescu: Nu, nu, eu vorbesc de tine, ca debutant.
Liviu Dragnea: Da, ca debutant...O să-mi fie greu să merg numai pe un singur colegiu...
Crin Antonescu: Ehe...Ca la armată.
Liviu Dragnea: La organizaţie, la liberali, sunt cam aceiaşi oameni - 2000-2004...
Crin Antonescu: Da, suntem partid conservator acuma, cu Voiculescu. Şi e din ce în ce mai la dreapta conservatoare, cu voi... Aicea e ca la lucrările astea de diplomă, ca la alea din proiecte, îţi pune întrebări din dosar, ştii..
Liviu Dragnea: La plagiat tot aşa e?
Crin Antonescu:: Nu ştiu...(râsete)."

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici