Ponta anunţă un transfer surpriză în Guvern. Cine va fi noul membru din echipa guvernamentală

Premierul Victor Ponta anunţă duminică, într-o campanie de teasing pe blogul personal, că pregăteşte un "transfer surpriză" în echipa guvernamentală, fiind vorba despre o persoană care va atrage atenţia multora şi se va alătura luni Cabinetului.

13224 afișări
Imaginea articolului Ponta anunţă un transfer surpriză în Guvern. Cine va fi noul membru din echipa guvernamentală

Ponta anunţă un transfer surpriză în Guvern. Cine va fi noul membru din echipa guvernamentală (Imagine: blogponta.wordpress.com)

"Românii trebuie să afle direct de la mine despre cine este vorba. Tocmai de aceea, am decis să vă spun încă de astăzi că săptamâna viitoare pregătim un «transfer surpriză». De mâine ni se va alătura, la nivelul echipei din Guvern, o persoană care, sunt convins, va atrage atenţia multora dintre voi", susţine ViVictor Ponta

"Despre cine este vorba şi ce proiecte pregătim împreună veţi afla, mâine, tot aici", mai precizează premierul, fără să nominalizeze persoana despre care face vorbire.

De asemenea, la postarea de pe blog este ataşată o fotografie cu premierul şi o persoană mai scundă decât Victor Ponta a cărei identitate nu se poate distinge, fiind prezentat doar conturul negru şi un semn de întrebare alb.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici