Ponta: Aş vrea să iasă cât mai des Udrea să ne critice. Nimic nu ne poate ajuta mai mult la vot

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, comentând afirmaţiile Elenei Udrea potrivit căreia aparatul guvernamental a fost mărit cu 40%, că şi-ar dori ca aceasta să iasă cât mai des să critice actuala guvernare, el apreciind că nimic nu va ajuta mai mult USL în alegeri.

210 afișări
Imaginea articolului Ponta: Aş vrea să iasă cât mai des Udrea să ne critice. Nimic nu ne poate ajuta mai mult la vot

Elena Udrea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Aş vrea să iasă cât mai des doamna Udrea să ne critice. Nimic nu cred că ne poate ajuta mai mult la vot", a spus Ponta.

Deputatul PDL Elena Udrea acuză Guvernul de ipocrizie în legătură cu cheltuielile de personal din ministere, ea spunând că cel mai scump Guvern din istoria României este şi cel mai neperformant şi că USL a crescut cu peste 40% numărul secretarilor de stat şi al consilierilor personali.

Udrea a depus, marţi, o declaraţie politică prin care atrage atenţia asupra risipei de care dă dovadă USL când vine vorba de politica de personal a administraţiei centrale.

"Dacă în timpul Cabinetului Boc existau doar 18 miniştri (cu prim-ministru cu tot), atât de grijuliul Executiv Ponta numără 21 de miniştri. O creştere de 3 miniştri care au propriul aparat administrativ, chiar dacă nu au portofoliu. Numărul de secretari de stat din Guvernul USL este cu peste 40% mai mare decât în mandatul lui Emil Boc. Dacă la momentul demisiei Cabinetului PDL existau 32 de consilieri de stat, ei bine, în acest moment, acest număr a crescut cu 14, la 46. Acest lucru face ca Guvernul Ponta să fie, fără îndoială, unul dintre cele mai numeroase de după Revoluţie. Fiecare dintre aceşti secretari de stat au propriul cabinet, cu proprii consilieri personali, cu secretară şi şoferi. Ei sunt adevăratele termite ale USL, care au ca sarcină să toace tot în calea lor şi să pregătească spornic alegerile din toamnă", susţine Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici