Ponta: Bărbaţii nu pot câştiga un război cu femeile pentru că stau în pat cu duşmanul

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat duminică la conferinţa naţională a organizaţiei de femei a PSD, citând un laureat al Premiului Nobel pentru pace, că bărbaţii nu ar putea câştiga un război cu femeile pentru că stau în fiecare noapte în pat cu duşmanul.

25 afișări
Imaginea articolului Ponta: Bărbaţii nu pot câştiga un război cu femeile pentru că stau în pat cu duşmanul

Ponta: Bărbaţii nu pot câştiga un război cu femeile pentru că stau în pat cu duşmanul (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Ponta a spus că "s-a dat peste cap" pentru a ajunge la conferinţa naţională a organizaţiei de femei şi a adăugat că "cineva" i-a trimis un citat, ştiind că participă la şedinţa femeilor social-democrate.

"Bărbaţii nu au cum să câştige niciun război cu femeile pentru că nu poţi câştiga un război atunci când eşti în fiecare noapte în pat cu duşmanul", a afirmat el, menţionând că a citat din Henry Kissinger, laureatul premiului Nobel pentru pace.

Ponta a militat pentru egalitatea între femei şi bărbaţi şi a menţionat că România poate fi considerată una dintre cele mai misogine ţări.

El a spus că lunea dimineaţa, când soţia sa Daciana pleacă la Bruxelles, la Parlamentul European, cu avionul de ora 7, primul lui gând este: "Cine îmi face cafeaua?".

Ponta a povestit şi cum a ajuns de la Bucureşti la Constanţa, cu maşina, conducând-o pe preşedinta organizaţiei de Femei a PES, Zita Gurmai, într-un timp record de o oră şi 40 de minute, fără a menţiona însă şi viteza medie orară necesară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici