Ponta: Băsescu a avut un discurs dezamăgitor, fără legătură cu ce se întâmplă în ţară

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că mesajul adresat de preşedintele Traian Băsescu românilor a fost "dezamăgitor" şi fără legătură cu realitatea.

845 afișări
Imaginea articolului Ponta: Băsescu a avut un discurs dezamăgitor, fără legătură cu ce se întâmplă în ţară

Ponta: Băsescu a avut un discurs dezamăgitor, fără legătură cu ce se întâmplă în ţară (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ponta a spus că nimic din ce a spus preşedintele în intervenţia de miercuri seară nu a avut legătură cu ce se întâmplă în realitate în ţară.

"A fost un discurs dezamăgitor. Nu a spus absolut nimic şi niciun cuvânt rostit de el nu a avut legătură cu ceea ce se întâmplă în România", a afirmat preşedintele PSD.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Cotroceni, că şi-a creat impresia că pentru o parte din români s-a creat o "ruptură" cu preşedintele, el precizând că prima sa obligaţie este de a restabili "legătura de încredere" cu aceia care şi-au pierdut-o.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici