Ponta: Băsescu a fost nervos, plictisit, mai grosolan decât de obicei. A fost un schimb de replici neplăcute

Liderul USL Victor Ponta a susţinut că la întâlnirea de la Cotroceni preşedintele Traian Băsescu a fost "mai grosolan decât e el de obicei", că a fost "nervos, plictisit" şi că a avut loc "un schimb de replici neplăcute".

1364 afișări
Imaginea articolului Ponta: Băsescu a fost nervos, plictisit, mai grosolan decât de obicei. A fost un schimb de replici neplăcute

Ponta: Băsescu a fost nervos, plictisit, mai grosolan decât de obicei. A fost un schimb de replici neplăcute (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Eu vreau să fiu corect, chiar dacă domnul Băsescu azi a fost chiar mai grosolan şi mai, cum să spun, mai iresponsabil decât e de obicei. Asta a fost impresia mea, dar eu sunt corect chiar şi cu cei incorecţi", a declarat Victor Ponta, după întâlnirea de miercuri dintre şeful statului şi liderii USL pe tema concluziilor summit-ului UE din 8-9 decembrie.

El fusese întrebat dacă şeful statului a fost de acord cu un guvern de tehnocraţi, precizând că poziţia preşedintelui a fost aceea de a nu respinge ideea.

"De la început... Nu-mi place să stau să povestesc. (...) Eu am mai fost la consultări cu domnia sa. E un preşedinte obosit, nervos, plictisit. Cred că nu avea niciun chef de dialog cu nimeni, nu doar cu noi. Am avut şi un schimb de replici neplăcute", a afirmat Ponta, fără a da alte detalii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici