Ponta: Băsescu a fost ofiţer al Securităţii. Este unul dintre motivele pentru care nu l-am votat

Preşedintele Traian Băsescu a fost ofiţer al Securităţii, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, adăugând că acesta a fost unul dintre motivele pentru care nu l-a votat pe Băsescu pentru funcţia de preşedinte al României.

9471 afișări
Imaginea articolului Ponta: Băsescu a fost ofiţer al Securităţii. Este unul dintre motivele pentru care nu l-am votat

Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

El a răspuns astfel întrebat la România TV ce ar face dacă ar afla că Traian Băsescu a fost ofiţer acoperit.

"Domnul Băsescu a fost ofiţer al Securităţii şi lucrul ăsta l-au ştiut românii şi totuşi l-au votat. Eu de aia nu l-am votat, a fost unul din motivele pentru care nu l-am votat, pentru că am citit în cărţi ce a făcut Securitatea împotriva românilor şi m-am gândit că un securist nu trebuia să fie preşedinte, dar totuşi oamenii l-au ales, aşa încât acum e tardiv, asta rămâne pentru istorie", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici