Ponta: Băsescu promovează acuzaţii nefondate, calomnii şi minciuni

Purtătorul de cuvânt al candidatului PSD la Preşedinţie, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că afirmaţiile preşedintelui Băsescu referitoare la întâlnirile liderilor PSD şi PNL la sediul fundaţiei conduse de Dinu Patriciu sunt acuzaţii nefondate şi calomnii.

24 afișări
Imaginea articolului Ponta: Băsescu promovează acuzaţii nefondate, calomnii şi minciuni

Ponta: Băsescu promovează acuzaţii nefondate, calomnii şi minciuni (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Ponta a spus, într-o conferinţă de presă, că PSD va răspunde "calomniilor, minciunilor şi acuzaţiilor nefondate pe care Traian Băsescu le promovează în ultimele zile".

El a spus că Traian Băsescu va primi din partea alegătorilor o replică la acuzaţiile nefondate.

"De ce minte Traian Băsescu pe acest subiect? Acordul dintre PNL şi PSD s-a semnat la Parlamentul României, în prezenţa reprezentanţilor presei. Orice alte negocieri de care Traian Băsescu vorbeşte din surse legale sau ilegale sunt simple dezinformări", a adăugat Ponta.

El a precizat că între PSD şi PNL nu s-au purtat discuţii legate de structura sau funcţiile din Guvern.

Ponta a spus că, deşi plecat din ţară, Klaus Iohannis, susţinut de PSD şi PNL pentru funcţia de premier, a comunicat că este onorat şi a acceptat oferta şi că imediat ce se va întoarce în ţară liderii PSD şi cei ai PNL vor începe cu el discuţiile pe programul de guvernare şi pe creionare a unui buget pentru 2010.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la sediul său de campanie, că "mogulii" din spatele lui Klaus Iohannis sunt ca rechinii, se învârt în jurul datei de 6 decembrie pentru că "li se pare lor că acolo este prada" şi că-i va apăra pe români de lăcomia acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici