Ponta: Blaga, cu 12%, conduce practic cam toate consiliile judeţene

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că liderul PDL, Vasile Blaga, al cărui partid a obţinut 12% la alegerile pentru PE, conduce, practic, cam toate consiliile judeţene în urma alianţei cu PNL, el arătând că PSD e în opoziţie în majoritatea consiliilor judeţene, alături de PPDD.

1190 afișări
Imaginea articolului Ponta: Blaga, cu 12%, conduce practic cam toate consiliile judeţene

Liderul PDL, Vasile Blaga (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Noi suntem în acest moment în opoziţie în majoritatea consiliilor judeţene. Până la urmă poate că e corect aşa, scena politică e echilibrată, la nivelul Parlamentului şi al Guvernului este o alianţă de centru-stânga, iar la nivel local domnul Blaga, cu 12%, conduce practic cam toate consiliile judeţene. E un echilibru politic care până la urmă nu e un lucru rău", a spus Ponta.

El a arătat că preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a discutat cu secretarul general al PPDD şi că, probabil, cele două formaţiuni vor rămâne împreună în opoziţie în consiliile judeţene.

Întrebat în câte consilii judeţene PNL şi PDL deţin majoritatea, Ponta a răspuns: "În multe, pentru că au intrat mulţi consilieri liberali pe lista USL şi acum ce să facem? Asta e!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici