Ponta, către Blaga: Cât sunteţi lider PDL, o să staţi în opoziţie!

Premierul Victor Ponta i-a urat „La mulţi ani!” lui Mihai Răzvan Ungureanu în plenul Parlamentului, după dezbaterile privind moţiunea de cenzură iniţiată de ACL şi l-a criticat pe preşedintele PDL, Vasile Blaga, arătând PDL va fi în opoziţie cât timp Blaga va fi liderul partidului.

438 afișări
Imaginea articolului Ponta, către Blaga: Cât sunteţi lider PDL, o să staţi în opoziţie!

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ponta a spus că Blaga a vorbit foarte multe despre „teamă” la dezbaterile privind moţiunea de cenzură. „Vă fac o mărturisire, mi-a fost teamă că o să vă schimbe partidul după ce aţi luat 12%. Cât sunteţi dumneavoastră lider, o să staţi în opoziţie!”, i-a spus Ponta lui Blaga.

El a arătat că a constatat cu tristeţe că PDL „nu s-a schimbat" şi că, în afară de „atacuri la persoană şi jigniri”, democrat-liberalii nu au venit cu o idee bună. „Constat cu tristreţe că PDL nu s-a schimbat şi nu se schimbă, în afară de atacuri la persoană, jigniri şi ameninţări, n-am reuşit să prind o idee bună pe care să o folosim în arcul de guvernare. Domnule preşedinte Blaga, căruia întotdeauna o să mă adresez cu dumneavostră, chiar dacă-mi spune Ponta, cum îi spunea lui Băsescu Blaga, eu arăt respect pentru domnia sa”, a menţionat Ponta.

Victor Ponta i-a urat „La mulţi ani!” lui MMihai Răzvan Ungureanuşi a arătat că i se pare de „extrem de prost gust să ataci pe cineva de ziua lui”. „A luat cuvântul şi domnul senator Mihai Răzvan Ungureanu, căruia vreau să-i urez «La mulţi ani!». Mie mi se pare extrem de prost gust să ataci pe cineva de ziua lui. La mulţi ani, domnule senator!”, a adăugat Ponta.

Mihai Răzvan Ungureanu împlineşte luni 46 de ani.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici