Ponta: Cine a greşit politic trece în opoziţie, iar cine a încălcat legea merge la închisoare

Victor Ponta le-a cerut, miercuri, la Târgu Jiu, colegilor săi din USL Gorj să susţină persoane competente în funcţiile publice de conducere şi să fie atenţi la modul de folosire a banului public, adăugând că cine a greşit politic trece în opoziţie, iar cine a încălcat legea merge la închisoare.

Victor Ponta (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Premierul a participat la lansarea candidaţilor pe care Uniunea Social Liberală îi are în judeţul Gorj, el menţionând cu această ocazie, în faţa a 600 de persoane, că îi înţelege foarte bine pe colegii care îi cer îndepărtarea cât mai rapidă din funcţiile de conducere a reprezentanţilor PDL.

"Ştiu cel mai bine că există dorinţa, la un moment dat legitimă, de a plăti toate relele care ni s-au făcut, dar eu vreau să fiu altfel, vreau să spunem aşa: cine a greşit politic trece în opoziţie, cine a încălcat legea răspunde în faţa legii şi merge la închisoare!", a menţionat Ponta.

Premierul a precizat că nici el, nici colegii săi nu pot decide cine trece în opoziţie sau a încălcat legea, dar că lucrurile respective pot fi influenţate de comportamentul fiecărui reprezentant al USL.

"Asta nu decidem noi, dar asta putem să promovăm din prima zi prin modul în care ne comportăm noi, prin modul prin care numim noi oameni în funcţii politice, prin modul în care sprijinim oamenii competenţi în fiecare structură a statului, prin modul în care dumneavoastră, primarii, consilierii judeţeni, preşedintele Consiliului Judeţean, înţelegeţi să folosiţi banul public, înţelegeţi să folosiţi resursele pe care le aveţi şi pe care le veţi avea în continuare", a declarat Ponta.

Premierul şi-a îndemnat colegii din cadrul USL să dovedească integritate şi competenţă în următoarele luni de guvernare, Ponta susţinând că doar aşa electoratul va putea face diferenţa între actuala şi fosta putere.

"Trebuie să guvernăm în următoarele luni pentru a demonstra că ceea ce nu au făcut cei aflaţi la guvernare n-au făcut pentru că erau incompetenţi, pentru că erau corupţi, pentru că erau aroganţi. Asta înseamnă că dumneavoastră trebuie să dovediţi contrariul: că avem oameni competenţi, că avem oameni corecţi şi că avem oameni care nu uită de unde au plecat şi nu uită cine le-a fost alături", a menţionat premierul.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

comentează și tu Momentan sunt 52 comentarii
Taguri:
PONTA ,
USL ,
COMENTARII
  • costin 11 mai 2012

    Foarte corecta abordarea. Nu ezitati sa verificati Transelectrica lui Seculici si Hahaianu. Verificati cum se dreneaza banii publici pe filierele Transelectrica - SMART si Transelectrica - Teletrans de catre: Seculici, Hahaianu, Monac, Mihaila si Florea Marian.

  • Diana 10 mai 2012

    Era nevoie de o astfel de atitudine ...iar reactia dl. Ponta e conforma cu spiritul lui justitiar .

  • andrei 10 mai 2012

    Asa Ponta,retrage-le contractele frauduloase,pedepseste-i,baga-i la puscarie!

  • vezi toate comentariile
COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
ŞTIRILE ZILEI
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
„În 20 de ani nu vom mai fi români”. TEORIA IREALĂ care adânceşte cele mai negre temeri ale românilor