Ponta crede că nu va mai exista alianţa PSD-PC la următoarele alegeri parlamentare

Preşedintele PSD, Victor Ponta, crede că nu va mai exista alianţa PSD-PC la următoarele alegeri parlamentare, motivând că el ţine foarte mult la ideologia de stânga a PSD şi, chiar dacă vor fi colaborări punctuale cu PC şi PNL , PSD nu va mai face "compromisuri ideologice".

20 afișări
Imaginea articolului Ponta crede că nu va mai exista alianţa PSD-PC la următoarele alegeri parlamentare

Ponta crede că nu va mai exista alianţa PSD-PC la următoarele alegeri parlamentare (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Întrebat, într-o discuţie online cu cititorii Hotnews, dacă va mai fi alianţa PSD-PC şi la următoarele alegeri parlamentare, Ponta a răspuns: "Eu cred că nu. Pentru că ţin foarte mult la ideologia de stânga a PSD şi, chiar dacă vom colabora cu PC şi cu PNL în cazuri punctuale, PSD-ul condus de mine nu va mai face compromisuri ideologice".

Solicitat de asemenea să facă precizări cu privire la relaţiile PSD cu PNL, Ponta a spus că îi respectă pe Crin Antonescu şi pe ceilalţi lideri liberali şi că cele două partide pot colabora când este vorba de "abuzul de putere al PDL", dar sunt două formaţiuni cu ideologii, căi politice şi chiar electorat total diferite şi aşa trebuie să ramână.

El a opinat că PSD poate avea acţiuni comune în opoziţie cu PC şi PNL atunci când este vorba de abuzuri clare ale puterii actuale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici