Ponta: Dacă aş fi fost procuror comunist, l-aş fi cunoscut pe Boc, care era secretar la UTC

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta a declarat, joi, în replică la acuzele premierului Emil Boc, care l-a catalogat "procuror comunist", că, dacă ar fi fost procuror comunist, l-ar fi cunoscut pe premier, care era înainte de 1989 secretar la UTC.

36 afișări
Imaginea articolului Ponta: Dacă aş fi fost procuror comunist, l-aş fi cunoscut pe Boc, care era secretar la UTC

Ponta: Dacă aş fi fost procuror comunist, l-aş fi cunoscut pe Boc, care era secretar la UTC (Imagine: Adi Piclişan/Mediafax Foto)

"Vă daţi seama cât se pricepe domnul Boc la România dacă nici măcar despre un fost membru al Guvernului său nu ştie ce vârstă are. Aveam 17 ani la Revoluţie, am fost pe stradă, apoi la Piaţa Universităţii. Am început facultatea în 1991, am fost singurul procuror român acceptat la Direcţia Naţională Antimafia. Dacă aş fi fost procuror comunist, probabil că l-aş fi cunoscunt pe domnul Boc, care era secretar la UTC înainte de 1989", a afirmat Ponta.

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta le-a spus, marţi, colegilor din PSD Argeş că, în momentul ieşirii partidului de la guvernare, primul gând a fost acela de a-l lua la bătaie pe Emil Boc, preşedintele PDL.

"Am vrut să îl bat pe Emil Boc şi nu m-a lăsat Dan Nica. Şi, pe 1 octombrie, mi-a zis: «Victore, de ce nu te-oi fi lăsat ?» Şi acum regret, dar poate mai am ocazia", a spus Ponta, citat de presa locală.

Liderul PDL, premierul Emil Boc, a declarat, joi, că ameninţările cu bătaia lansate de Victor Ponta denotă că acesta este "un biet procuror comunist", care se limitează la a face ceea ce a făcut toată viaţa.

"Domnul Ponta, un biet procuror comunist. Aşa ştie să facă, asta a făcut toată viaţa", a răspuns Boc solicitării jurnaliştilor de a comenta afirmaţiile vicepreşedintelui PSD.

Întrebat în continuare de presă cum comentează faptul că Dan Nica regretă acum că l-a oprit pe Ponta, premierul a răspuns: "Too late!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici