Ponta: Dacă eu şi Vanghelie trăim în acelaşi partid, înseamnă că suntem un partid puternic

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la conferinţa de alegeri a social-democraţilor din Capitală, că PSD este un partid puternic în condiţiile în care el şi Marian Vanghelie, fostul lider al filialei, au reuşit să rămână şi să trăiască în acelaşi formaţiune politică.

304 afișări
Imaginea articolului Ponta: Dacă eu şi Vanghelie trăim în acelaşi partid, înseamnă că suntem un partid puternic

Ponta: Dacă eu şi Vanghelie trăim în acelaşi partid, înseamnă că suntem un partid puternic (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Dacă Marian Vanghelie şi cu mine, câinele şi pisica, pot să trăiască în acelaşi partid, înseamnă că suntem un partid puternic. (...) Marian m-a întrebat: «Dacă vrei, plec din partid, să nu zici că din cauza mea...». I-am spus: «Nu, stai aici, să câştigăm alegerile, să demonstrăm că putem să câştigăm împreună, nu să pierdem separat»", a spus Ponta.

Liderul PSD a arătat că, în opinia sa, deciziile pe care le-au luat el, ca preşedinte al partidului, şi Marian Vanghelie, au fost luate spre binele PSD.

Ponta l-a numit pe Vanghelie "ambasador" şi l-a felicitat pentru faptul că şi-a păstrat mandatul de primar.

"Domnul ambasador Vanghelie îşi aduce aminte că ultima dată când am fost la o conferinţă a PSD Bucureşti a fost în 2003, când încă exista teatrul de operetă", a subliniat Ponta, arătând că îi va lăsa pe "ambasadorii" Hrebenciuc şi Vanghelie să reprezinte PSD.

"O să-i las pe ambasadorii Hrebenciuc şi Vanghelie să reprezinte interesele PSD în toate partidele din această ţară. Vă rog să transmiteţi mesajul meu în acest sens şi cine nu-şi păzeşte parlamentarii, n-o să-i păzesc eu", a spus Ponta, referindu-se la parlamentarii PPDD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici