Ponta: De câte ori vine vorba de Flutur aş vrea să devin din nou procuror

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminică, la Suceava, că atunci când vine vorba de Gheorghe Flutur ar dori să devină pentru câteva luni procuror şi să lase pe altcineva în perioada respectivă pentru funcţia de prim-ministru.

397 afișări
Imaginea articolului Ponta: De câte ori vine vorba de Flutur aş vrea să devin din nou procuror

Ponta: De câte ori vine vorba de Flutur aş vrea să devin din nou procuror (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Ponta a spus, în cadrul unei întâlniri cu membrii PSD şi PNL la care a participat şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, că-şi doreşte ca liderul liberal să devină preşedinte al României, în timp ce el se pregăteşte pentru funcţia de prim-ministru.

"Şi eu mi-l doresc preşedinte al României pe Crin Antonescu.Eu mă pregătesc pentru funcţia de prim-ministru, dar de câte ori vine vorba de Flutur mă gândesc că poate las pe altcineva prim-ministru câteva luni să devin din nou procuror", a spus Ponta.

El a mai declarat că în cadrul aceleiaşi întâlniri că îşi aduce aminte cum a scăpat de dosare Gheorghe Flutur în 2002-2004.

"Mă gândesc că am făcut foarte multe greşeli atunci. Trebuia să lăsăm legea să se aplice pentru că cineva care nu răspunde pentru încălcarea legii înţelege că poate să încalce legea din nou şi chiar mai mult decât atât", a spus Victor Ponta.

El a mai arătat că după alegerile din 2012 va da dovadă de foarte mult simţ creştinesc şi îl va vizita pe Gheorghe Flutur la Rahova.

"Cei pe care ne-a numit domnul Flutur satanişti vom da dovadă de foarte mult simţ creştinesc şi îl vom vizita pe domnul Flutur la Rahova sau acolo unde se va afla", a spus Ponta.

El a subliniat că atunci când a venit în judeţul Suceava şi a participat la hramul mănăstirii Putna nu a înjurat în biserică, ci a vorbit despre PDL.

"Nu am înjurat în biserică. Am vorbit despre ei", a spus Ponta.

Prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, în urmă cu două săptămâni că dintr-un tânăr stalinist de Bucureşti, preşedintele PSD, Victor Ponta, a devenit satanist pentru că înjură în biserică, susţinând că Ponta şi Antonescu vor să câştige în Suceava pentru "a-şi răci vinul şi berea" în izvoarele de aici.

El a mai spus că programul de guvernare pe care îl prezintă PSD este reprezentat doar de "înjurături" şi a făcut referire la criticile pe care i le-a adus Victor Ponta când a venit la Putna, la hramul mănăstirii.

"Vii în Bucovina şi înjuri? Asta e strategia lor electorală. Noi am fost prea buni şi am întors şi celălalt obraz. Victoraş, stai cuminte! Avem ac de cojoc, dar noi suntem ocupaţi cu administraţia locală. Eu am crezut şi afişa aşa băiatul acesta tânăr un stalinism de Bucureşti, dar a devenit un tânăr satanist. Vii şi înjuri la biserică? Oamenii vor taxa asta, nu acceptă aceste mizerii", a afirmat prim-vicepreşedintele PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici