Ponta, despre apelativul lui Biden "mister President": Nu ştiu eu ce ştie vicepreşedintele

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la Sibiu, că este "foarte bucuros de tot ceea ce a transmis vicepreşedintele Biden" şi de laudele primite, iar despre apelativul "preşedinte" cu care i s-a adresat a spus: "Nu ştiu eu ce ştie vicepreşedintele", transmite corespondentul MEDIAFAX.

789 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre apelativul lui Biden "mister President": Nu ştiu eu ce ştie vicepreşedintele

Ponta, despre apelativul lui Biden "mister President": Nu ştiu eu ce ştie vicepreşedintele

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, la Sibiu, ce părere are despre apelativul "preşedinte" cu care i s-a adresat Joe Biden şi a răspuns că este "foarte bucuros de tot ceea ce a transmis vicepreşedintele Biden".

"Sunt foarte bucuros de tot ceea ce a transmis vicepreşedintele Biden, faptul că suntem o ţară importantă pentru SUA, laudele pe care le-am primit pentru progresele din ultima perioadă şi încrederea pentru viitor. Asta m-a bucurat cel mai tare, restul apelativelor... sunt pe planul al doilea", a răspuns Victor Ponta.

Întrebat dacă este de părere că Joe Biden a făcut o greşeală sau ştie ceva mai multe, Ponta a răspuns: "Nu ştiu eu ce ştie vicepreşedintele".

Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, i s-a adresat premierului Victor Ponta cu apelativul "preşedinte", la finalul discuţiei avute, miercuri, la Palatul Victoria.

"Domnule preşedinte, mulţumesc pentru angajamentul dumneavoastră de a întări relaţiile noastre, pentru munca dumneavoastră pentru a face viitorul nostru şi mai bun. Dumnezeu să binecuvânteze poporul român, Dumnezeu să binecuvânteze America şi Dumnezeu trebuie să protejeze trupele noastre, române şi americane din Afganistan", i-a spus Biden lui Ponta la finalul vizitei.

Ulterior, vicepreşedintele american, Joe Biden, şi-a început discursul susţinut la Cotroceni salutându-i pe cei prezenţi şi adăugând "poate mă adresez şi viitorului preşedinte". La eveniment participau, alături de alţi invitaţi, preşedintele, premierul, preşedintele PNL, prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici