Ponta, despre declaraţiile lui Antonescu despre suspendare şi anticipate: Nu e chestie serioasă

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, duminică, agenţiei MEDIAFAX, referitor la declaraţiile liderului PNL Crin Antonescu privind suspendarea şefului şi anticipatele parlamentare şi prezidenţiale că "în fiecare week-end, fiecare declară orice" şi că "nu e chestie serioasă".

16 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre declaraţiile lui Antonescu despre suspendare şi anticipate: Nu e chestie serioasă

Ponta, despre declaraţiile lui Antonescu despre suspendare şi anticipate: Nu e chestie serioasă (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Ponta a arătat, totodată, că se va sfătui, luni, în BPN, cu colegii din partid şi apoi va avea o reacţie la declaraţiile liderului PNL, Crin Antonescu, privind suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu şi alegerile anticipate parlamentare şi prezidenţiale.

Ponta a precizat că decizia Comitetului Executiv al PSD, privind intrarea la guvernare a partidului doar după alegeri, rămâne valabilă, aceasta putând fi schimbată doar de Comitetul Executiv.

El a arătat, totodată, că, "în fiecare week-end, fiecare declară orice" şi a precizat că nu comentează astfel de declaraţii, întrucât "nu e chestie serioasă".

"Eu mă sfătuiesc cu colegii mei luni şi după aceea avem o reacţie. Decizia noastră este neschimbată, cea de la Comitetul Executiv. Nici nu poate să o schimbe decât tot Comitetul Executiv, că intrăm la guvernare după alegeri. Luni ne întâlnim din nou. Acuma, în fiecare week-end fiecare declară orice. Nu mă apuc să comentez, că nu e chestie serioasă", a precizat Ponta.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Realitatea TV, răspunzând unei întrebări, că este pentru suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu oricând aceasta ar fi posibilă şi necesară.

Antonescu a mai spus că este pentru parlamentare anticipate, din care să rezulte un Parlament "pe care să-l putem lua în serios", menţionând că ar trebui să aibă loc şi prezidenţiale anticipate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici