Ponta, despre discursul lui Antonescu privind "prostituaţii perpetui": A fost foarte bun

Premierul Victor Ponta a apreciat, joi, că discursul lui Crin Antonescu privind "prostituaţii perpetui", rostit la lansarea programului USL, a fost foarte bun, de tip politic, care a completat foarte bine prezentarea sa tehnică, el arătând că secretul USL este faptul că liderii săi se completează.

496 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre discursul lui Antonescu privind "prostituaţii perpetui": A fost foarte bun

Ponta, despre discursului lui Antonescu privind "prostituaţii perpetui": A fost foarte bun (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat dacă ştie cine sunt "prostituaţii perpetui" despre care vorbea Antonescu pe scenă, Ponta a evitat să răspundă iniţial: "Hai, nu mă puneţi în aceste situaţii..."

Ulterior, a revenit şi a comentat: "A fost un discurs foarte, foarte bun".

"A fost un discurs politic, care a completat foarte bine prezentarea mea tehnică. De aceea USL e atât de puternic, pentru că reuşim - liderii USL - dincolo de a fi prieteni şi parteneri politici, reuşim să ne completăm foarte bine şi ăsta e unul din secretele succesului nostru", a spus Ponta.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici