Ponta, despre întâlnirea de joi cu Traian Băsescu: În general mă duc peste tot cu gânduri bune

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la Târgu Jiu, că merge "cu gânduri bune", joi, la întâlnirea cu preşedintele Traian Băsescu, continuând: "În general mă duc peste tot cu gânduri bune".

524 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre întâlnirea de joi cu Traian Băsescu: În general mă duc peste tot cu gânduri bune

Ponta, despre întâlnirea de joi cu Traian Băsescu: În general mă duc peste tot cu gânduri bune (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

Victor Ponta, însoţit de ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a venit, miercuri seară, la Târgu Jiu, unde participă la o întâlnire cu profesorii din judeţul Gorj.

"La întâlnirea cu profesorii mă aflu cu gânduri bune şi cu dorinţa, cu doamna ministru, de a da răspunsuri. Şi la Cotroceni tot cu gânduri bune. În general mă duc peste tot cu gânduri bune", a declarat Ponta.

Premierul a precizat că joi dimineaţă va mai avea o întâlnire cu caracter electoral la Târgu Jiu, după care va pleca spre Bucureşti, pentru a se întâlni cu preşedintele Traian Băsescu.

Victor Ponta candidează pentru al treilea mandat de deputat la Târgu Jiu, în Colegiul 6, contracandidatul său fiind liderul PPDD, Dan Diaconescu.

Guvernul a informat, miercuri, că preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta se vor întâlni, joi, la ora 16.00, la Palatul Cotroceni.

Marţi seară, preşedintele Traian Băsescu declara că va avea o întâlnire cu premierul Victor Ponta, precizând că nu ştie dacă aceasta va avea loc miercuri sau joi şi că discuţiile vor fi stabilite în funcţie de programele fiecăruia.

Premierul Victor Ponta declara, miercuri după-amiază, la Bruxelles, că o să îl caute pe preşedinte pentru întâlnirea de miercuri legată de mandatul de reprezentare la Consiliul European.

El preciza că la întrevederea avută săptămâna trecută cu şeful statului a fost convenit să fie organizată o nouă întâlnire după ce el revine de la reuniunea prim-miniştrilor din statele membre ale grupului "Prietenii Coeziunii", în care se discută despre bugetul comunitar pentru perioada 2014-2020.

Anterior, Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al şefului statului, preciza că preşedintele Traian Băsescu nu a primit solicitare din partea premierului Victor Ponta de a avea o întrevedere miercuri, aceasta urmând a fi stabilită când va fi adresată solicitare, în funcţie de agendele celor doi.

"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, nu a primit până la această oră nicio solicitare din partea primului-ministru al Guvernului României, domnul Victor Ponta, în vederea unei întâlniri în cursul zilei de mâine. Când va exista o astfel de solicitare, evident se va stabili o zi şi o oră în funcţie de agendele celor doi înalţi oficiali", declara Oprea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici