Ponta, despre ipoteza lui Lăzăroiu privind suspendarea preşedintelui: Nu vă luaţi după toţi nebunii

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, luni, cum comentează o informaţie lansată pe Facebook de consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu potrivit căreia USL pregăteşte suspendarea preşedintelui pentru înaltă trădare, şeful Guvernului răspunzând: "Nu vă mai luaţi după toţi nebunii!".

498 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre ipoteza lui Lăzăroiu privind suspendarea preşedintelui: Nu vă luaţi după toţi nebunii

Sebastian Lăzăroiu (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

"Ăsta e planul din minţile înfierbântate ale penalilor. Scandalul fabricat Gazprom-Traian Băsescu omul ruşilor-suspendare în Parlament pentru înaltă trădare. Şi nici Occidentul nu o să zica nimic, pentru că, desigur, e o sancţiune pe care Parlamentul o dă ruşilor", a scris, pe pagina de Facebook, Sebastian Lăzăroiu.

Întrebat, luni seară, la B1TV, cum comentează afirmaţiile lui Lăzăroiu, Ponta a răspuns: "Nu vă mai luaţi după toţi nebunii! Nu e o jignire, e mai degrabă un diagnostic!".

Ponta a precizat totodată că el şi liderul PNL, Crin Antonescu, s-au "împăcat" după finalul mai tensionat al anului trecut "datorită" preşedintelui Băsescu.

"Vreţi să vă spun de ce ne-am împăcat? Nu din cauza, ci datorită domnului Traian Băsescu, pentru că de câte ori îl vedem ne dăm seama că obligaţia noastră faţă de alegători este de a pune capăt unui regim care timp de 10 ani, din punctul nostru de vedere, a făcut foarte mult rău României", a spus Victor Ponta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici