Ponta: Din cei ce au câştigat după alianţa PSD cu PDL mai sunt doi în funcţii:Geoană şi cumnatul lui

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Piatra Neamţ, că din alianţa pe care PSD a avut-o cu PDL au mai rămas doi oameni în funcţii, Mircea Geoană, preşedintele Senatului, şi cumnatul acestuia, Ionuţ Costea, directorul Eximbank.

33 afișări
Imaginea articolului Ponta: Din cei ce au câştigat după alianţa PSD cu PDL mai sunt doi în funcţii:Geoană şi cumnatul lui

Ponta: Din cei ce au câştigat după alianţa PSD cu PDL mai sunt doi în funcţii:Geoană şi cumnatul lui (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a cerut în cadrul Conferinţei PSD Neamţ membrilor de partid să nu mai facă înţelegeri locale cu PDL sau direct cu preşedintele PDL Neamţ, Gheorghe Ştefan, primarul municipiului Piatra Neamţ.

El a spus că, deşi este posibil ca în urma unor astfel de înţelegeri unii membri PSD sau apropiaţi ai lor să obţină un post bun sau unele avantaje, pentru partid este o mare pierdere.

Întrebat în legătură cu o alianţă cu PNL, Ponta a replicat că PSD a avut alianţă cu PDL din care nu a câştigat nimic.

"Am avut şi cu PDL şi ce am câştigat eu sau voi? Din cei care au avut de câştigat de pe urma acestei alianţe mai sunt doi oameni în funcţii: Geoană şi cumnatul lui", a spus Victor Ponta.

Senatorul PSD Miron Mitrea susţine, pe blogul său, că PSD şi PNL ar trebui să constituie Alianţa pentru Salvarea României, care să fie înregistrată la tribunal şi să suţină candidaţi comuni la alegerile locale şi parlamentare din 2012 sau la eventualele alegeri anticipate.

Mitrea susţine, într-o postare pe blog, că politicienii responsabili din PSD şi PNL trebuie să înţeleagă că este datoria lor faţă de această ţară să construiască o alternativă solidă la actuala putere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici