Ponta: Discuţia cu Băsescu a fost serioasă şi instituţională, mult diferită de alte discuţii

Premierul a declarat miercuri că discuţia pe care a avut-o cu preşedintele Traian Băsescu a fost una "extrem de serioasă, de tehnică şi de instituţională", el exprimându-şi totodată speranţa că Guvernul şi Preşedinţia vor continua să colaboreze la fel de bine atât până la alegeri, cât şi după.

605 afișări
Imaginea articolului Ponta: Discuţia cu Băsescu a fost serioasă şi instituţională, mult diferită de alte discuţii

Victor Ponta, Traian Băsescu (Imagine: Ovidiu Micsik/ Mediafax Foto)

"Astăzi, în cadrul constultărilor pe care le-am avut cu preşedintele României, a fost o discuţie extrem de serioasă, de tehnică şi de instituţională şi nu pot decât să spun că, din punctul meu de vedere ca prim-ministru, atât până la alegeri, cât şi după alegeri îmi doresc ca cele două instituţii, instituţia Guvernului şi instituţia Preşedintelui, să respecte aceste linii de colaborare instituţională şi să punem de fiecare dată în discuţie şi în atenţia publicului problemele cu adevărat importante pentru viaţa de zi cu zi a cetăţenilor României şi despre viziunea pe care eu o am şi Guvernul o are pentru perioada 2013-2016, perioada unui mandat întreg de guvernare", a spus Ponta.

Şeful Executivului a menţionat că a fost un moment foarte bun în care, împreună cu preşedintele, s-a analizat activitatea Guvernului în cele şase luni care au trecut de la învestirea Cabinetului său, el insistând asupra stabilităţii macroeconomice.

El a reluat ideea că discuţia avută miercuri cu preşedintele a fost una extrem de serioasă şi de instituţională, "mult diferită" de discuţii anterioare care au făcut deliciul presei.

Întrebat de jurnalişti dacă are o explicaţie pentru acest lucru, Ponta a răspuns: "Cred că amândoi am vrut să-l dezamăgim pe domnul Cristoiu".

 Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici