Ponta doreşte ca salariul minim să ajungă, în 2017, la 1400 lei

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la şedinţa Consiliului Naţional Tripartit pentru Dialog Social, că vrea ca salariul minim să ajungă la 1 ianuarie 2017 la 1400 lei.

1188 afișări
Imaginea articolului Ponta doreşte ca salariul minim să ajungă, în 2017, la 1400 lei

Victor Ponta (Foto: Octav Ganea / Mediafax Foto)

"În ceea ce priveşte salariul minim, urmăm toate procedurile, pot doar să vă dau nişte date neoficiale, vă rog să le luaţi ca nefiind bătute în cuie, dar în strategia noastră ar urma să mergem tot în paşi semestriali aşa cum am mers şi până acum pentru că se pare că au fost mai simplu de absorbit şi de către sectorul public şi de către sectorul privat pentru că se aplică la toată lumea. La 1 ianuarie 2016 avem bătut în cuie, adoptat, sigur va fi 1200 lei şi ne-am dori la 1 iulie, 1300, la 1 ianuarie 2017, 1400, salariul minim pe economie", a declarat premierul Victor Ponta la şedinţa Consiliului Naţional Tripartit pentru Dialog Social.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici