Ponta, Dragnea şi Oprişan, la înmormântarea unui primar PSD

Liderul PSD, Victor Ponta, secretarul general al partidului, Liviu Dragnea, şi preşedintele organizaţiei Vrancea, Marian Oprişan, au participat, sâmbătă, la înmormântarea primarului comunei Tulnici, Vasile Aguridă, care a murit după ce a căzut cu maşina pe care o conducea în albia unui râu.

145 afișări
Imaginea articolului Ponta, Dragnea şi Oprişan, la înmormântarea unui primar PSD

Ponta, Dragnea şi Oprişan, la înmormântarea unui primar PSD (Imagine: Bogdan Stamatin/Arhiva Mediafax Foto)

La înmormântarea primarului au participat peste două mii de persoane, printre care şi liderul PSD, Victor Ponta, secretarul general al partidului, Liviu Dragnea, şi preşedintele organizaţiei Vrancea, Marian Oprişan.

Primarul Aguridă a fost însoţit pe ultimul drum de familie, prieteni, cunoscuţi, locuitorii comunei pe care o conducea, dar şi de majoritatea primarilor din Vrancea, parlamentari şi consilieri judeţeni şi locali.

Înainte de a fi înmormântat, primarul Vasile Aguridă a fost adus pentru ultima dată în faţa sediului primăriei, locul în care şi-a desfăşurat activitatea în ultimii 10 ani.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că a ţinut să participe la înmormântare pentru a arăta "solidaritate şi respect".

"Se spune că în război soldaţii mor şi generalii iau medalii. Eu am vrut astăzi să fiu aici pentru a aduce un omagiu şi a-mi arăta respectul pentru un soldat al nostru. Cred că acest respect trebuie arătat pentru toţi primarii noştri, pentru toţi colegii noştri. Îmi pare rău că particip la un moment tragic, dar era la fel de important ca şi un moment fericit, să fiu alături de colegii mei din Vrancea şi de familia unui primar al nostru care trece prin astfel de clipe grele", a mai spus Victor Ponta.

Primarul comunei vrâncene Tulnici, Vasile Aguridă, a murit, marţi dimineaţă, după ce a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi a căzut în albia unui pârâu de la aproape şapte metri.

Vasile Aguridă avea 60 de ani, era membru PSD şi primar al comunei Tulnici din anul 2000.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici