Ponta, după ce i-au căzut microfoanele când vorbea: Asta e ţara lui Băsescu, microfoane peste tot

Premierul Victor Ponta a spus, vineri, când în timpul discursului ţinut la Conferinţa Naţională a Organizaţiei Pensionarilor Social-Democraţi de la Sibiu, i-au căzut microfoanele amplasate pe pupitru, că "asta e ţara lui Băsescu, microfoane peste tot".

1697 afișări
Imaginea articolului Ponta, după ce i-au căzut microfoanele când vorbea: Asta e ţara lui Băsescu, microfoane peste tot

Victor Ponta (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Premierul Victor Ponta vorbea, vineri, la Conferinţa Naţională a Organizaţiei Pensionarilor Social-Democraţi care se desfăşoară la Sibiu, iar la un moment dat microfoanele aşezate pe un stativ, pe pupitru, au căzut.

Primul-ministru a afirmat că se va descurca în cazul în care au căzut doar microfoanele.

"Dacă au căzut doar astea, mă descurc. Să nu fie şi altele. Asta e ţara lui Băsescu: microfoane peste tot. Dacă au ajuns să fie microfoane şi la organizaţia de pensionari....a mai fost unul care avea microfoane peste tot şi uite unde a ajuns (referindu-se la Nicolae Ceauşescu - n.r.)".

La Sibiu, se desfăşoară, vineri, Conferinţa Naţională a Organizaţiei Pensionarilor Social-Democraţi, în cadrul căreia cei peste cinci sute de participanţi vor alege noua conducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici