Ponta: E neplăcut că şeful statului se duce la televiziunea publică şi bârfeşte ca la cârciumă

Şeful PSD, Victor Ponta, afirmă că intenţiona să renunţe la raliu, dar s-a răzgândit în urma interesului pe care preşedintele Traian Băsescu l-a arătat pentru cariera sa sportivă, spunând că este neplăcut pentru el să vadă că preşedintele se duce la televiziunea publică şi "bârfeşte ca la cârciumă".

13 afișări
Imaginea articolului Ponta: E neplăcut că şeful statului se duce la televiziunea publică şi bârfeşte ca la cârciumă

Ponta: E neplăcut că şeful statului se duce la televiziunea publică şi bârfeşte ca la cârciumă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, s-a aflat, miercuri, la Sibiu, unde, pe lângă mai multe întâlniri politice, a avut programată o sesiune de testare a noii sale maşini de raliu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, care sunt intenţiile sale în ceea ce priveşte această activitate, Ponta a spus că ar fi vrut să renunţe, începând din acest an.

"Intenţionam să mă las de raliuri, în acest an, dar când am văzut că însuşi domnul preşedinte Băsescu este atât de interesat de cariera mea sportivă m-am gândit că îi dau satisfacţie dacă renunţ anul acesta. Aşa că m-am răzgândit. Mi s-a părut amuzantă gândirea domnului Băsescu", a spus Ponta.

El a afirmat că şeful statului ar trebui să nu se mai arate interesat de ceea ce face liderul unui alt partid în timpul liber.

"Serios acum, pentru mine este neplăcut să văd că preşedintele României, indiferent cum îl cheamă, se duce la televiziunea publică şi bârfeşte ca la cârciumă. Pe mine nu mă interesează ce face în timpul liber. Ce treabă are el cu ce fac eu în timpul liber?", a spus Ponta.

Ponta a anunţat că maşina testată la Sibiu, în zona staţiunii Păltiniş, va fi maşina sa oficială în Raliul Braşovului.

Preşedintele Traian Băsescu declara, în 14 martie, la TVR, că Victor Ponta este "un om care n-are calităţi să conducă o maşină lungă de trei metri", fiind doar copilot, şeful statului adăugând că liderul PSD nu are maturitatea necesară să fie prim-ministru în mandatul său în fruntea ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici