Ponta este în Deltă, unde discută cu premieri din regiune despre situaţia politică din zonă

Premierul Victor Ponta se află în Delta Dunării împreună cu omologii săi din Moldova, Georgia, Slovacia, Cehia şi Serbia, pentru o reuniune în care discută informal despre subiecte de actualitate de pe agenda europeană şi regională, în special evoluţiile din vecinătatea estică.

1315 afișări
Imaginea articolului Ponta este în Deltă, unde discută cu premieri din regiune despre situaţia politică din zonă

Ponta este în Deltă, unde discută cu premieri din regiune despre situaţia politică din zonă (Imagine: Guvern)

Reuniunea este programată pentru 20-22 iunie, informează Guvernul.

Obiectivul principal al reuniunii este, potrivit sursei citate, coordonarea poziţiilor, discutarea evoluţiilor recente din cadrul Parteneriatului Estic şi modul concret în care statele membre UE susţin parcursul european al ţărilor partenere.

Guvernul mai arată că va fi salutată pregătirea pentru semnarea Acordului de Asociere şi a celui de comerţ liber cu Republica Moldova şi Georgia, la 27 iunie, şi vor fi discutaţi şi paşii de implementare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici