Ponta: Eu, spre deosebire de Ludovic Orban, gândesc înainte să vorbesc

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri că liderul PNL Ludovic Orban se grăbeşte atunci când îi acuză pe social-democraţi de lipsă de reacţie faţă de posibilul act normativ pregătit de PDL în vederea desfiinţării primăriilor de sector.

39 afișări
Imaginea articolului Ponta: Eu, spre deosebire de Ludovic Orban, gândesc înainte să vorbesc

Ponta: Eu, spre deosebire de Ludovic Orban, gândesc înainte să vorbesc (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Ludovic Orban se grăbeşte, şi eu, spre deosebire de el, eu gândesc înainte să vorbesc. Nu ştiu ce propunere a făcut PDL-ul. Ne întâlnim, după câte ştiu eu, în Consiliul General, cei de la PSD şi cu cei de la PNL sunt aliaţi în Consiliul General şi nu ştiu pe cine e supărat Ludovic Orban. Cred că avem în momentul ăsta multe alte probleme de care trebuie să ne ocupăm şi noi şi liberalii şi sigur o să vedem ce facem şi cu Bucureştiul", a declarat Victor Ponta.

El participă miercuri la Piteşti, împreună cu preşedintele Consilului Naţional al PSD, Adrian Năstase şi vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu şi Titus Corlăţean, la conferinţa de alegeri a filialei PSD Argeş, singurul candidat înscris pe listă fiind actualul lider, Constantin Nicolescu.

La ora transmiterii ştirii, conferinţa se desfăşoară la Casa Sindicatelor din Piteşti, în prezenţa a peste 900 de reprezentanţi ai social-democraţilor argeşeni.

Deputatul PNL Ludovic Orban a susţinut miercuri că Guvernul întenţionează să adopte o lege sau o OUG pentru a desfiinţa primăriile de sector, ale căror atribuţii să fie preluate de Primăria Generală şi că PDL urmăreşte să dispună de bugetul de peste două miliarde de euro al Capitalei.

El a ţinut să critice şi faptul că PSD şi primarul Sorin Oprescu nu s-au exprimat public pe această temă.

"Constat cu tristeţe că până azi colegii de opoziţie nu au spus un cuvânt pe această temă şi le solicit să se pronunţe public asupra acestui proiect al PDL şi sper să nu să refacă alianţa PDL-PSD, aşa cum am văzut în ultima perioadă în Consiliul General al Capitalei. De asemenea, îi solicit public primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, să se exprime pe această temă pentru că este o temă extrem de importantă pentru viitorul Bucureştiului şi pentru evoluţia administraţiei locale", a conchis deputatul PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici