Ponta: Facem apel la preşedintele Băsescu să îl demită pe Emil Boc sau să îi ceară demisia

Liderul PSD, Victor Ponta, a făcut, vineri, un apel la preşedintele Traian Băsescu să îl demită pe premierul Emil Boc sau să ceară demisia acestuia, considerând că actualul Guvern nu are şanse "nici de 0,01 la sută" să scoată România din criză.

12 afișări
Imaginea articolului Ponta: Facem apel la preşedintele Băsescu să îl demită pe Emil Boc sau să îi ceară demisia

Ponta: Facem apel la preşedintele Băsescu să îl demită pe Emil Boc sau să îi ceară demisia (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Ponta a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că dacă şeful statului participă la toate şedinţele PDL, ar putea să îl dea afară din partid pe Emil Boc.

"Un astfel de Guvern este unul care nu oferă şanse nici de 0,01 la sută de ieşire din criză. Facem apel la preşedintele Traian Băsescu, singurul care a numit acest Guvern, care l-a controlat până în acest moment, să-l demită pe Emil Boc sau să îi ceară demisia. Dacă tot participă la toate şedinţele de partid, poate să îl şi dea afară din PDL. Să încerce să găsească, alături de toate forţele politice, alături de societatea civilă, o soluţie de ieşire din criză", a spus Ponta.

Potrivit acestuia, orice Guvern, în acest moment, ar fi "mai puţin corupt" şi va avea mai multă credibilitate decât Cabinetul Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici