Ponta: Geoană să vină luni la partid, la şedinţă, şi să nu mai scrie atâta pe blog

Preşedintele PSD, Victor Ponta, l-a invitat, sâmbătă, într-o declaraţie acordată MEDIAFAX, pe fostul lider social-democrat, Mircea Geoană, să vină luni la sediul central al PSD, la şedinţa BPN, şi să nu mai scrie pe blog, el replicându-i astfel acuzelor privind tema datoriilor partidului.

22 afișări
Imaginea articolului Ponta: Geoană să vină luni la partid, la şedinţă, şi să nu mai scrie atâta pe blog

Ponta: Geoană să vină luni la partid, la şedinţă, şi să nu mai scrie atâta pe blog (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Domnul Geoană să vină luni la şedinţă şi să nu mai scrie atâta pe blog. Dacă vine mai des la partid are mai puţine motive să scrie pe blog", a spus Ponta, pentru MEDIAFAX, el răspunzând astfel acuzelor pe care Mircea Geoană i le-a adus, pe blog, privitoare la lispa sa de experinţă politică şi la formulările "nepotrivite" legate de datoriile PSD, care nu fac cinste partidului.

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, îl acuză, sâmbătă, într-o postare pe site-ul personal, pe actualul lider social-democrat, Victor Ponta, că, fiind lipsit de experienţă politică, a utilizat, în presă, formulări "nepotrivite" cu privire la datoria cu care a preluat partidul.

Geoană îi transmite, totodată, lui Ponta, că şi el a preluat PSD, în 2005, cu "foarte multe datorii", dar că a procedat de o manieră elegantă pentru a căuta soluţii.

"Le amintesc colegilor mei că în 2005 am preluat partidul cu foarte multe datorii şi, chiar în aceste condiţii, am căutat soluţii elegante şi serioase, aşa cum este normal de la nivelul funcţiei cu cea mai înaltă responsabilitate în PSD. În trei ani de zile, în calitate de preşedinte al PSD, am coordonat 6 campanii electorale", afirmă Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici