Ponta i-a urat "La mulţi ani!" lui Iliescu, în numele BPN al PSD, cu o zi în avans

Preşedintele PSD Victor Ponta i-a urat, luni, "La mulţi ani!" preşedintelui de onoare al partidului, Ion Iliescu, în numele BPN, cu o zi în avans, transmiţându-i mulţumiri pentru tot ce a făcut şi exprimându-şi speranţa ca şi social-democraţii să ajungă la vârsta acestuia.

420 afișări
Imaginea articolului Ponta i-a urat "La mulţi ani!" lui Iliescu, în numele BPN al PSD, cu o zi în avans

Ion Iliescu (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Şi, deşi cu o zi mai devreme, dar vreau în numele dumneavostră - o să-i spun şi personal mâine - să-i spun «La mulţi ani!» domnului IoIon Iliescusă-i mulţumim pentru tot ce a făcut şi să ne dorim să ajungem şi noi la vârsta domniei sale - măcar o parte dintre noi - şi sper sincer ca luna martie să fie într-adevăr cu primăvară, că iarnă a fost destulă", a spus Ponta, în debutul şedinţei BPN a PSD, la care presa a avut acces.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu a fost prezent, luni, la şedinţa BPN, absenţa sa de la şedinţele formaţiunii devenind, în ultima perioadă, de notorietate.

Ion Iliescu împlineşte, marţi, vârsta de 85 de ani, el fiind născut în 3 martie 1930.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici